Hvordan kan man betale på Quilling.dk ?

Du kan betale med betalingskort, bankoverførelse, MobilePay og din PayPal-konto.

Vi anvender den sikre betalingsløsning fra PayPal, men det betyder ikke du skal have en PayPal konto for at kunne handle og betale.

Når du skal betale ved kassen og har valgt betaling med betalingskort via PayPal, så starter en sikker internetforbindelse til PayPal op. Har du en PayPal konto kan du nu vælge at bruge den. Det er den øverste mulighed i PayPal vinduet.

Har du ikke en PayPal konto skal du klikke på den nederste mulighed i betalingsvinduet som hedder "Opret en PayPal-konto". Når du klikker her kan du bruge dit betalingskort.

Brug kredikort på PayPal

Hvis du kun har Dankort (ikke Visa/Dankort) kan du ikke betale direkte med dette kort. Men hvis du opretter en PayPal konto (som er gratis) kan du tilknytte dit Dankort til denne PayPal konto, og efterfølgende betale med din PayPal konto.

Er du ikke interesseret i at bruge PayPal, så kan du også vælge at lave en bankoverførelse. Vær dog opmærksom på, at dine varer først bliver pakket og sendt, når vi kan se beløbet på vores konto. Du kan fremskynde processen lidt ved at sende os en mail, hvor du vedhæfter en kopi af din kvittering fra bankoverførelsen.

Hvis du betaler med MobilePay modtager vi som udgangspunkt pengene med det samme, og derved vil det virke som en online betaling. Betaling med MobilePay sker til nummer: 71 78 88 32. Kontoejer er Henrik Andersen.

Når du tjekker ud gennem shoppen og vælger betaling med Bankoverførelse, da skal du huske at BEKRÆFTE ordren til sidst.

Har du spørgsmål til betaling er du velkommen til at kontakte os, så skal vi hjælpe dig.

Quilling.dk